Termeni si conditii

1. Elemente definitorii

1.1. Magazinul online Premium Lashes Boutique este administrat si detinut prin intermediul site-ului www.premiumlashesboutique.ro (denumit in continuare „Site”) de catre S.C. ELITE GEEKO S.R.L., cu sediul social in Strada Nasaud, nr. 17, Bloc 31, Scara 2, Etaj 1, Ap. 44, Bucuresti, Sector 5, codul de inregistrare fiscala 33239250, nr. de inregistrare la Registrul Comertului J40/6619/03.06.2014.

1.2 In cuprinsul acestui document urmatorii termeni vor insemna:

·          „Vanzator”: S.C. ELITE GEEKO S.R.L, cu sediul social in Strada Nasaud, nr. 17, Bloc 31, Scara 2, Etaj 1, Ap. 44, Bucuresti, Sector 5, codul de inregistrare fiscala 33239250, nr. de inregistrare la Registrul Comertului J40/6619/03.06.2014.

·         Cumparator”: reprezinta persoana, firma sau alta entitate juridica, care plaseaza o Comanda, prin intermediul Site-ului;

·         Bunuri si Servicii” reprezinta orice produs sau serviciu prezent pe Site;

·         Specificatii”: caracteristicile si/sau descrierea Bunurilor si Serviciilor , incluzand si felul in care sunt mentionate in Comanda;

·         Comanda”: documentul electronic care valideaza comunicarea intre Vanzator si Cumparator. Prin aceasta Vanzatorul se angajeaza sa livreze Cumparatorului Bunuri si Servicii, iar Cumparatorul, la randul sau este de acord sa primeasca aceste Bunuri si Servicii, efectuand plata acestora;

·         Contract”: consta in Comanda confirmata de catre Vanzator, prin emiterea unei facturi fiscale.

 

2. Modificarea termenilor de utilizare a serviciilor

2.1 Vanzatorul are dreptul oricand sa modifice Termenii si Conditiile, fara a face vreo notificare in prealabil sau fara a preciza motivele. Modificarile se realizeaza prin modificarea documentului de fata si devin obligatorii imediat.

 

3. Documente contractuale

3.1. In momentul in care Cumparatorul plaseaza o Comanda, acesta se declara de acord in ceea ce priveste primirea de mesaje comerciale electronice si/sau prin intermediul telefonului mobil.

3.2. Cand Vanzatorul expediaza via e-mail notificarea de livrare catre Cumparator, atunci se marcheaza momentul incheierii Contractului la distanta, implicand acceptarea de ambele parti a termenilor Comenzii. Comanda se poate anula de catre Cumparator, inainte de a se primi mesajul de notificare a livrarii, trimitand un e-mail la contact@premiumlashesboutique.ro. Confirmarea anularii intra in vigoare atunci cand Cumparatorul primeste e-mail/ telefon din partea Vanzatorului.

?

4. Drepturi de proprietate intelectuala

4.1. Continutul site-ului www.premiumlashesboutique.ro este proprietatea S.C. ELITE GEEKO . S.R.L si este protejat prin legea dreptului de autor. Acestea fiind spuse, continutul site-ului nu poate fi preluat, copiat- partial sau integral- sau folosit pentru a creea opere derivate, fara acordul scris al proprietarului.

 

5. Inregistrarea pe site

5.1.        Cumparatorul are acces la bunurile si serviciile oferite de Vanzator online, prin realizarea unui cont pe site-ul www.premiumlashesboutique.ro.  Pentru a-si putea crea un cont, Cumparatorul are nevoie de o adresa de e-mail proprie, care ulterior este asociata contului dvs. Prin intermediul acestei adrese de e-mail se va face, ulterior, comunicare intre Cumparator si Vanzator.

5.2.        Prin crearea contului Cumparatorul declara ca datele si informatiile oferite sunt corecte si complete si ca isi asuma responsabilitatea pentru activitatea aferenta contului in cauza. Contul de pe Site este personal si privat, interzicandu-se utilizarea datelor de acces sau a contului unui alt Cumparator.

 

6. Cum se realizeaza comanda?

6.1. Accesand www.premiumlashesboutique.ro, veti observa meniul in partea superioara. Intrand in sectiunea Produse, puteti naviga printre categoriile de produse, afland mai multe informatii detaliate despre fiecare in parte.

Odata ce va hotarati ce produs va doriti, il puteti adauga in cosul dvs. de cumparaturi dand click pe butonul ADD TO CART.  Pentru a finaliza comanda, mergeti in  Cosul de Cumparaturi, marcat in partea superioara a site-ului, partea dreapta, printr-un icon reprezentand o sacosica.

 

7. Plata

7.1. Preturile afisate pe Site sunt in LEI si includ si TVA-ul. Pretul de pe Site nu include si cheltuielile de livare. De asemenea, nu exista comanda minima impusa.

7.2. Din cauze independente de Vanzator, unele produse de pe Site pot aparea cu preturi eronate. Daca diferenta de pret dintre cel gresit si cel corect este de peste 20%, Vanzatorul isi rezerva dreptul de a va contacta personal sau chiar de a anula direct comanda.

7.3. Vanzatorul are dreptul de a modifica preturile produselor oricand, fara a trimite vreo notificare sau motivare a schimbarii. Pretul nou se aplica produselor achizitionate dupa data modificarii.

7.4. Daca intampinati probleme in ceea ce priveste platile trimiteti un e-mail la adresa contact@premiumlashesboutique.ro.

 

8. Modalitati de plata

Platile se fac exclusiv in sistem ramburs! Astfel, este permisa achitarea comenzii integral, in momentul livrarii, catre curier sau lucratorul Oficiului Postal.

 

9. Facturarea

Odata confirmata o Comanda, aceasta include specificatiile Bunurilor si Serviciilor, preturile acestora, modalitatea si termenul de plata. Vanzatorul este obligat sa emita o factura fiscala, aferenta bunurilor si serviciilor livrate. Cumparatorul este obligat sa ofere informatiile corecte si complete pentru emiterea facturii fiscale.

 

10. Relatii cu clientii

Daca aveti intrebari, nelamuriri, reclamatii sau doriti mai multe informatii legate de utilizarea si/sau continutul Site-ului, contactati-ne la adresa contact@premiumlashesboutique.ro.

 

11. Jurisdictia / Litigii

Documentul prezent este guvernat de legislatia romana aflata in vigoare. Termenii si conditiile din acest document sunt prioritare inaintea tuturor intelegerilor anterioare, scrise sau verbale, dintre Cumparator si Vanzator. Neintelegerile se rezolva pe cale amiabila. In caz contrar, se va apela la instana judecatoareasca romaneasca.