8 pași simpli pentru sprancene ideale

 Primul pas inainte de inceperea procedurii de Henna spa este demachierea si dezintectarea zonei sprancenelor.

Pasul 1:  Fiind un tratament Spa clienta nu trebuie sa resimta nici un fel durere tocmai de aceea venim in intampinarea d-voastra cu Anestezicul Henna-Spa folosit inainte de pensatul sprancenelor. Aplicam lotiune anestezica pe zona si vom lasa sa actioneze 5-10 minute cu folie de plastic peste.

Pasul 2:  Curățam și îndepărtam uleiului de pe piele cu ajutorul Lotiunii Cleanser Henna-Spa. Aplicam pe o discheta de demachiat Lotiune Cleanser si stergem spranceana in sensul cresterii firului de par.

Pasul 3:  Exfoliem pielea cu Exfoliant Gel Henna Spa( este un Exfoliant special si NU se recomanda inlocuirea acestuia cu un exfoliant obisnuit din gama de tratamente cosmetice ).Vom face timp de 1 minut o exfoliere a sprancenelor prin miscari circulare in sensul cresterii firului de par. Vom indeparta Exfoliantul cu o discheta cu Cleanser in  sensul cresterii firului de par .

Pasul 4 : Henna-Spa Sampon pregateste firele de păr pentru nuanțare, prin deschiderea cuticulei firului de spranceana.Aplicam Sampon si masam cu miscari circulare in sensul cresterii firului de par timp de 1 minut. Indeparam apoi cu Cleanser.

Pasul 5 : Cu ajutorul creionului Henna-Spa vom da forma sprancenelor urmand sa aplicam in interiorul conturului pulberea de Henna mixata cu solutia Aqua. La o minispatula si jumatate (din cutiuta Henna ) de pulbere de Henna Spa adaugam  aproximativ 6-7 picaturi de Aqua. Se va mixa cu ajutorul Mixerului special 1-2 minute sau cu ajutorul unei pensule 8-10 minute. In timpul mixarii vom observa daca mai este necesar sa adaugam 1-2 picaturi de Aqua pentru a putea intinde (aplica) continutul pe forma sprancenelor.

Pasul 6 :  Se aplica solutia Henna uniform apasand usor cu pensula (pentru a intra printre firele de par si pentru a reusi sa pigmenteze inclusiv pielea ) si se lasa sa actioneze  15 – 20 minute. Pentru Persoanele cu pielea foarte alba si par deschis pigmentul Caramel sew va lasa sa actioneze 10 minute. Pentru persoanele cu fire albe folosim cea mai deschisa culoare precum Caramel si vom lasa sa actioneze maxim 10 minute( putem sterge putin inceputul sprancenelor pentru a vedea cum reactioneaza si daca nu a pigmentat suficient mai lasam dupa caz henna sa actioneze )

Pasul 7 :   Scoateți cu grijă amestecul cu ajutorul unei dischete din bumbac umezita in apa  calduta.  Henna se va inmuia si indeparta usor in sensul cresterii firului de par.               

Pasul 8 : Completati tratamentul cu ajutorul solutiei speciale de consolidare Fixativ Henna Spa, pentru a face tratamentul sa aiba o viata cat mai lunga si efectul dorit.      Pentru regenerarea firului de spranceana folosim Regrowth Gel si veti vedea cum va face minuni.Recomandat utilizarea acestui gel clientei acasa .

Atentie !!!!!! 24 ore de la terminarea tratamentului ,clienta NU se va spala pe sprancene !!!!!     Se va evita Fondul de ten, farduri sau creioane !!! Se vor evita Tratamentele cosmetice(  tratamentele se efectueaza inaintea procedurii ) si sauna !

Produse pe pagină:
Sortare după:

Mini mixer ideal pentru mixarea Henna Spa sau pentru mixarea pigmentilor de Microblading ......

59 Lei

Penseta pentru sprancene Lash secret -este fabricata din otel din inalta calitate , avand o forma sp.....

44 Lei

Foarfece WowBrow din otel pentru corectarea formei sprâncenelor. Foarfecele taie lungimea firul.....

49 Lei

Penseta de înaltă calitate fabricata din otel pentru corecția sprâncenelor.Pensetele sunt rezistente.....

49 Lei

Pensula Henna Nr 2 - din par sintetic ce ofera o maxima precizie in procesul de vopsire cu henna .-M.....

46 Lei

Aqua solutie minerala - Henna Spa 30 ml AQUA Solutie minerala folosita pentru preparare henna. .....

54 Lei

Cleanser - Degresant Henna spa este produsul pentru curatarea și dezinfectarea pielii. Clenser .....

79 Lei

Remover-Henna spa este utilizat pentru corectarea erorilor  și îndepărtarea excesului.....

79 Lei

Kit-ul Henna Spa contine: -7 Pigmenti de diferite culori,            -Cleanser, -Exfoliant Gel,     .....

760 Lei

Kit Henna spa Junior Kitul Junior contine:   Cleanser,                                       Creion,.....

510 Lei

Pigment Caramel-Henna spa Pudra de henna  culoare foarte deschisa ( pentru persoanele cu piele alba .....

87 Lei

Pigment Cappucino-Henna spa  Pudra de henna  culoare deschisa ( pentru persoanele cu piele alba si c.....

87 Lei

Pigment Truffle-Henna spa Pudra de henna  culoare medie pentru persoanele cu piele nu foar.....

87 Lei

Pigment Lavaza-Henna spa Pudra de henna  culoare medie pentru persoanele cu fire de par Sa.....

87 Lei

Pigment Arabica-Henna spa Pudra de henna  culoare mediu-inchis pentru persoanele cu fire d.....

87 Lei
Afişare 1 - 15 din 31 (3 pagini)