Returnare produse

Returnare Produse

Cumparatorul are dreptul sa anuleze Comanda, fara a suporta penalitati, in decurs de 14 zile calendaristice de la primirea coletului, conform prevederilor OUG 34/2014 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta.

Cumparatorul are dreptul sa solicite schimbarea produsului, fara a suporta penalitati, in termen de 14 zile calendaristice de la data la care a intrat in posesia fizica a coletului. In cazul in care produsul nou este mai scump, Cumparatorul este obligat sa achite diferenta de pret. In caz contrar, diferenta de pret nu va fi returnata.

Costurile de transport pentru returnare sau inlocuire sunt suportate de catre Cumparator.

In cazul in care Cumparatorul primeste un produs diferit fata de cel comandat sau cu alte specificatii, taxele de transport sunt suportate de Vanzator.

Vanzatorul este obligat sa trimita produsul solicitat la schimb abia dupa de Cumparatorul a returnat produsul achizitionat initial. Renuntarea la cumpararea unui produs sau inlocuirea acestuia se face in decurs de maxim 30 de zile de la data returului, tinand cont de urmatoarele conditii:

  • produsele returnate trebuie sigilate;
  • produsele trebuie sa fie in aceeasi stare ca la primire, sa nu fie folosite si sa nu prezinte urme de uzura sau consum;
  • etichetele si accesoriile produselor trebuie sa fie intacte, in aceeasi stare in care au fost expediate de catre Vanzator ( ex: etichete taiate)

 

Cumparatorul are dreptul de a returna sau inlocui in produs o singura data. In cazul in care se va renunta la cumparare in mod repetat, se considera abuz, iar Vanzatorul este indreptatit sa blocheze temporar sau permanent accesul la contul implicat in abuz.