Informatii livrare

Politica de livrare

Conditiile firmei de Curierat prevad ca, Cumparatorului sa nu-i fie permisa deschiderea coletului, decat abia dupa semnarea de primire si achitarea contravalorii acestuia.

Daca pachetul pare a fi deteriorat atunci cand il primiti, va sfatuim sa refuzati primirea acestuia. In continuare, trebuie sa semnalati incidentul prin e-mail la contact@premiumlashesboutique.ro. Orice plangere venita dupa achitarea si desigilarea pachetului va fi considerata nula si nu va fi luata in considerare.

In cazul in care nu pot fi respectate termenele de expediere sau de livrare a comenzii, atunci Vanzatorul este obligat sa anunte Cumparatorul si, in acelasi timp, sa ii comunice termenul estimat pentru finalizarea comenzii. In cazul in care Cumparatorul nu accepta noul termen de livrare, atunci, in mod evident, comanda se va anula.

In situatia in care informatiile oferite de Cumparator, in ceea ce priveste livrarea, sunt incomplete si/sau incorecte, atunci Vanzatorul nu poate garanta respectarea termenului de livrare. Cumparatorul are 24 de ore pentru a-si corecta informatiile. Daca acest lucru nu se intampla, Vanzatorul isi rezerva dreptul sa anuleze comanda.

 

LIVRARE PRIN CURIER:

Livrarea produselor se face oriunde pe teritoriul Romaniei (in aria de acoperire a firmei de curierat).

Costul standard de livrare prin intermediul firmei de curierat este de 21 lei, acesta fiind tariful valabil la nivel national.

Achitarea acestei sume, plus contravaloarea comenzii se realizeaza in momentul primirii coletului.

Termenul de livrare a coletelor prin curier este de 2 zile lucratoare, din momentul in care ati primit notificarea ca a fost finalizata Comanda.