Termenul de valabilitate este de 6 luni de la data fabricarii si 2 luni de la deschidere pe timp racoros si o luna pe timp calduros. Adezivul se va pastra intr-un loc racoros, ferit de razele soarelui (recomandari: a se pastra in Magic Pack).

Inainte de fiecare utilizare adezivul pentru gene false se agita timp de 1 minut. Se foloseste pe o piatra de cristal sau Jad, ori in inel special. Se foloseste in cantitati mici: 2-3 picaturi si se schimba la 20-30 minute, iar pe timp de vara la 5-10 minute sau cand devine foarte flexibil.

A se folosi umidificator pentru a pastra umiditatea de 40-70% a aerului. Dupa fiecare aplicare adezivul se sterge foarte bine si apoi se pune capacul.

Nu este recomandata aplicarea extensiilor de gene in aceeasi zi cu vopsirea parului sau a sprancenelor. 48h de la aplicarea extensiilor de gene se evita apa, aburul sau soarele/solar.

Nu se aplica extensii de gene cu vopsea pe par sau pe sprancene. Adezivul isi pierde din proprietati datorita amoniacului din vopsea.

Premium Lashes Boutique iti pune la dispozitie adevizi pentru gene false Vivienne. Foloseste produse de incredere pentru aplicarea genelor. Pentru cliente multumite opteaza pentru produsele noastre. Toate produsele sunt in stoc, noi fiind singurii distribuitori din Romania de produse Vivienne.

Telefon: 0742.886.647
Mail: contact@premiumlashesboutique.ro

  • Write By: text_none_author
  • Published In: Vopseluri Henna
  • Created Date: 2015-07-27
  • Hits: 1192
  • Comentariu:
Tags: gene false

Lasa un comentariu