CURS DE VOLUM 2D, 3D HOLLYWOOD


CURS DE VOLUM 2D + 3D+ Hollywood VOLUM
 
1. SCURTA DESCRIERE
2. PRET
3. PROGRAM DESFASURARE CURS:
4. TEORIE
Acest curs este recomandat tehnicienilor cu experienta 1-3 luni in aplicarea extensiilor de gene fir cu fir metoda clasica. Tehnicianul este pregatit de o noua etapa: curs de volum ,atunci cand timpul de lucru la metoda clasica fir cu fir nu depaseste 2 ore,2ore 30 minute.


1.       SCURTA DESCRIERE

           

Intr-o zi de curs aveti posibilitatea de a invata in teorie si practica toate formele de arta ce cresc volumul genelor: 2D (2 fire in buchet), 3D (3 fire in buchet) si Volum Hollywood (mai mult de 3 fire intr-un singur buchet). 

Cursul de Volum este masteratul dumneavoastra in materie de gene, creste valoarea serviciilor dumneavoastra, indeplineste orice dorinta a clientei, avand avantajul de a lucra mai putin si de a castiga mai mult. Capacitatea volumetrica este visul oricarei cliente cu gene rare, cu goluri, deoarece poate obtine o privire seducatoare cu gene mai bogate.  

Durata cursului: 1 zi 


2.     PRET

 

     375 € – kit inclus  ; Kitul contine:  Penseta de volum ( la alegere ) , 2 casete de gene pentru realizarea volumului, 1 adeziv pentru Volum    ;   300 €  - fara kit                

      3.      PROGRAM DESFASURARE CURS:

 

ZIUA1:

                

       10:00 – 12:00 - Teorie

       12:00 – 13:00 - Exersarea realizarii evantaielor de 2,3, 4-6 gene prin diferite metode ( direct din penseta - realizarea evantaielor cu 7 pensete de volum; metoda manuala- intre degete si alte metode ).

       13:00-13:30 - pauza de masa

       14:00- 18:00 - practica pe model

 
ZIUA 2:

 

       Practica optional – pret 100 euro


 4.   TEORIE:

 

1.     Materiale si instrumente pentru cresterea volumlui tinand cont de cele mai recente tendinte din industria genelor.

2.     Adezivi pentru volum si caracteristicile principale ale acestora

3.     Calculul greutatii extensiilor de gene; potrivirea grosimii si lungimii extensiilor de gene in functie de genele naturale ale clientilor.

4.     Combinarea de curburi pentru a obtine linia perfecta a genelor

5.     Directia si stilul extensiilor de gene

6.     Modelarea si corectia ochilor    Se ofera diplome de Participare: „Curs Extensii de gene Volum Vivienne” !      + CADOU : Curs pentru laminarea genelor !!!!!!!!!

 


PENTRU MAI MULTE INFORMATII SI PROGRAMARI NE PUTETI CONTACTA LA NUMARUL DE TELEFON: 0742.88.66.47